Läs vår historia

KIA Kvalitetsstäd AB

Företaget utför städning till företag, stat, kommun, landsting och privatpersoner. Arbetet utförs enligt överenskomna instruktioner så kunden i fråga alltid blir nöjd. KIA KIA Kvalitetsstäds vision är att bygga långvariga relationer med sina kunder genom att leverera städtjänster av hög kvalitet med personlig service.

Vi skräddarsyr koncept för den enskilda kunden såsom dagligstäd inom kontor, trappstädning m.m. men kan även erbjuda periodisk rengöring såsom storstädning, byggstädning, flyttstädning, golvvård, fönsterputs m.m.

Miljö- och Kvalitetspolicy

Kia Kvalitetsstäd AB strävar efter att värna om miljön och att använda kemtekniska produkter som är svanmärkta
samt som uppfyller miljökriterier fastställda av Naturskyddsföreningen.
KIA Kvalitetsstäd verkar för och utvecklar städtjänster där hänsyn tas till människan och miljön.
Kemprodukterna vi använder är så skonsamma som möjligt och är i stor utsträckning miljömärkta samt biologiskt nedbrytbara.
Företagets verksamhet miljöanpassas så långt det är tekniskt och ekonomiskt möjligt samt förenligt med företagets åtaganden.
Kontinuerligt informeras all vår personal aktivt i vår miljöpolicy.

Huvudmålet med vårt kvalitetsarbete är att få tillfredsställda kunder som väljer att stanna kvar hos oss. För att lyckas med det arbetet arbetar vi aktivt med att lyssna på våra kunder och skräddarsyr lösningar för var och en. Vi ser till att kundens förväntningar på kvalitet och service uppfylls i samarbetet med oss.
Företaget strävar efter ett brett kvalitetstänkande och arbeta med ständiga förbättringar gentemot kvalitet och leverantörssäkerhet.
Företaget ska också arbeta efter att ständigt utveckla och effektivisera metoder, produkter samt utrustning.

För att få tillfredsställda kunder behöver vi nöjda, motiverade och engagerade medarbetare. Därför strävar vi efter att skapa rätt förutsättningar i arbetet.
All vår personal ska vara ansvarsfulla, motiverade och trivas på sin arbetsplats samt sträva efter att förbättra kvaliteten på sitt arbete.
KIA Kvalitetsstäd ska sträva efter att vara känt och respekteras för hög leveranssäkerhet och kvalitet.

Vi åtar oss att följa lagar och krav, förebygga förorening, skydda miljön samt förebygga ohälsa och olycksfall och ständigt utveckla vårt ledningssystem.

 

Högsta kreditvärdighet
Auktoriserat serviceföretag
UC

Antalet anställda

Uppdrag per år

Års erfarenhet

Lär känna oss

MÖT VÅRT TEAM

Kristina Stjärnhäll

Kristina Stjärnhäll

Ägare & VD

E-post: Kristina

Tel:0704-80  41 45

Carina Svensson

Carina Svensson

Arbetsledare

E-post: Carina

Tel:0704-80 41 39

Emil Stjärnhäll

Emil Stjärnhäll

Administratör

E-post: Emil

Tel: 0707-90 41 47

Vill du arbeta hos oss?

VI ANSTÄLLER

Vi söker fler medarbetare till vårt företag som är i kontinuerlig utveckling av nya lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi står alltid startklara för att möta nya krav från våra kunder säger, VD Kristina Stjärnhäll.

Vänliga ord

FRÅN VÅRA KUNDER

Leif Persson

Jag har anlitat KIA under 2016. Vi arbetar båda och har svårt att få tid till städning och så komer våra släktingar från USA på besök. Vi anlitade KIA och vi kunde koppla av med ett välstädat hus inför gästernas ankoms. Tack KIA!

- Leif Persson -

Boxon AB

Tillförlitlighet + professionalism, en oslagbar kombination. Vi har under en längre tid anlitat KiaKvalitetsstäd och tvekar inte att rekommendera dem till alla som söker ett städbolag där de små detaljerna dammas lika noga som de stora!

-Borith Ekman-

Servicekuben AB

Vi har anlitat KIA i många år och är mycket nöjda med dem. De är serviceorienterade och personliga i sin relation till oss, viket möter våra egna värdegrunder mycket väl.

 -Marie-Louise Moberg Andersen-

Damstahl AB

KIA Kvalitetsstäd har varit vår leverantör sedan mars 2005. Alltid pålitliga, alltid trevliga, alltid hjälpsamma. Våra lokaler är välstädade, personalen är nöjd och allt fungerar smidigt och till vår belåtenhet. En städfirma med erfarenhet och med hjärta för sin verksamhet.

Agnieszka Engström

Nina Andersson

Jag känner mig trygg med Kia Kvalitetesstäd när jag alltid får samma personal som kommer hem till mig.

Nina Andersson