Kontorsstädning i Malmö för alla typer av företag

Kontorsstädning i Malmö med Kia Kvalitetsstäd

Ett renare kontor till bättre priser

Med kontorsstädning i Malmö garanterar vi organiserade och rena arbetsytor och en hemtrevlig arbetsmiljö oavsett var du arbetar. Efter många år i branschen vet vi hur viktigt det är för verksamheter att ha ett välskött kontor – det är ju här ditt företag lever och andas.

Det är inte bara för att ge ditt företag en professionell framtoning, utan också för att säkerställa att dina anställda trivs och kan fokusera på sitt arbete.  

 

Kliv in på en välstädad arbetsplats utan dammråttor

Hur din arbetsplats än ser ut – en reception, ett kontorslandskap, en lokal eller om det handlar om ett kontorshotell – det är alltid viktigt att medarbetare och besökare trivs när de kliver över tröskeln. När arbetsplatsen är ren och fin bäddar det för mer trivsel hos alla som jobbar på plats, och även hos dina kunder och besökare. 

Komplett företagsstädning – detta ingår i vår tjänst

  • Dammtorkning och dammsugning – Vi rengör alla ytor, dammsuger golv och mattor och dammar av elektronik och hyllor.
  • Golvstäd – Våttorkning av golven. För mer utförlig golvvård rekommenderar vi vår tilläggstjänst.
  • Kök, pentry och lunchrum – Rengöring av köksutrustning, vitvaror, diskbänkar, kranar och diskho.
  • Toaletter – Rengöring av toaletter, handfat och golvytor.
  • Påfyllning av förbrukningsvaror – Ni får naturligtvis regelbunden påfyllning av förbrukningsvaror och hygienartiklar.
  • Sophantering – Tömning och hantering av sopkorgar och återvinning av avfall.

Anlita oss för mer än bara kontorsstädning i Malmö

Förutom grundläggande kontorsstäd erbjuder vi även specialiserade extratjänster för att säkerställa att din arbetsplats är i toppskick. Vår golvvård är framtagen för att bevara dina golv i bästa möjliga skick. Vi tar hand om allt från rengöring och polering till vaxning för att förlänga golvens livslängd och behålla deras lyster.

Vi tillhandahåller också fönsterputsning som en tilläggstjänst för att maximera dagsljusets insläpp och ge ditt kontor ett fräschare intryck. Våra professionella fönsterputsare använder de senaste teknikerna för att säkerställa en fläckfri finish och klara ytor. 

Miljövänlig kontorsstädning som ger resultat

Vi använder endast miljövänliga städmetoder och produkter utan att tumma på kvaliteten.

Miljövänliga produkter är säkrare för dina anställda och besökare eftersom de inte ger allergier och problem i den utsträckning som kemiska produkter kan göra. Dessutom är de snällare mot vår planet. Det är viktigt att poängtera att miljövänliga produkter är lika effektiva som traditionella städprodukter. Vi tar självklart med både städutrustning och produkter så du slipper tänka på det.

SE VÅRA PRODUKTER

Vi är ditt självklara val som städhjälp i Malmö

Vi på KIA Kvalitetsstäd vill vara ett självklart val för dig och din arbetsplats. Vi håller vad vi lovar och är alltid lyhörda för att ge dig det bästa bemötandet och resultatet. Detta är bara några av få saker du får när du anlitar oss. 

  • Nöjd kund-garanti
  • Ansvarsförsäkring
  • Miljövänlig städning

Vi anpassar vårt tidsschema till ditt

Varje företag har sina egna unika behov och tider som passar bäst. Därför är vårt motto enkelt: ”Vi arbetar när du inte gör det.” Vi är flexibla och sätter vårt tidsschema efter ditt. Vi kan utföra kontorsstädning i Malmö före eller efter arbetsdagens slut, på helger eller till och med mitt i natten om det är vad som fungerar bäst för dig.

Vill du bli avtalskund?

Att vara en avtalskund hos KIA Kvalitetsstäd innebär en bekväm och långsiktig lösning för din kontorsstädning i Malmö. Som avtalskund får du förmånen av att ha våra certifierade städare regelbundet på plats så att du inte behöver oroa dig för att schemalägga städning varje gång.

Vi erbjuder flexibla alternativ så du kan välja den frekvens och omfattning som passar bäst för ditt företag. Vi tar hand om allt – från daglig kontorsstäd till veckovis eller enligt dina behov.

För mer information om våra avtalsmöjligheter och hur du kan bli en avtalskund är du välkommen att kontakta oss.

Vad kostar kontorsstädning med KIA Kvalitetsstäd?

När det kommer till priset för vår kontorsstädning är vi medvetna om att varje företag har unika behov och budgetrestriktioner. Vi har flexibla priser som kan anpassas efter just ditt företag. Vi börjar med att komma ut till din arbetsplats för att ge dig ett kostnadsförslag som återspeglar den specifika omfattningen av tjänsten. Kostnadsförslaget innebär ett fast pris så du slipper oroa dig för dolda kostnader längre fram. 

Få en trygg rutin på kontorsstädningen

Att släppa in okända människor på kontoret är inte alltid en självklarhet, speciellt inte när det finns hemlighetsstämplat material och andra känsliga detaljer som inte ska hamna i obehöriga händer. Med KIA Kvalitetsstäd ska det kännas både tryggt och säkert. När du bokar oss får du en kontaktperson som du kan nå när det behövs. Det är också samma städare som kommer och utför kontorsstädningen varje gång, så till vida inte personen är sjuk eller ledig och behöver ersättas tillfälligt