Skapat rena företag och hem sedan 2004

STÄDTJÄNSTER MED HÖG KVALITET

KIA Kvalitetsstäd AB har funnits sedan 2004. Företaget är medlem i Almega samt Sveriges Byggindustrier. Företagets personal har många års erfarenhet inom städbranschen och utbilad personal som arbetar efter miljö ISO 14001 och Kvalité ISO 9001.

KIA Kvalitetsstäds vision är att genom ett förtroendegivande arbete bygga långvariga relationer med sina kunder och leverera städtjänster av hög kvalitet.

KIA Kvalitetsstäd utför städning till företag, stat, kommun, landsting och privatpersoner. Arbetet utförs enligt överenskomna arbetsscheman med kunden i centrum.

FÖNSTERPUTS

Att putsa fönster skjuter man ofta upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret utanför. KIA´s professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Resultatet blir rena rutor så att du knappt ser att där finns några fönster.

Läs mer »

GOLVVÅRD

Ett snyggt golv lyfter nästan vilket rum som helst. Egentligen gäller det alla golv, vare sig det är nåtade trätiljor, marmor, stavparkett, nålfilt, keramik, eller epoxigolv. Sköter man sina golv blir de bara vackrare med åren.

Läs mer »

HEMSTÄDNING

Det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi erbjuder hemstädning i Malmö med omnejd för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Om ni bestämmer er för en abonnemangsform hos oss kan ni välja mellan städning i ett schema som passar er.

Läs mer »

KONTORSSTÄDNING

Vi på Kia Kvalitetsstäd erbjuder kontorsstädning för både små och stora företag. Vi gör allt för att förenkla vardagen för våra kunder. Därför skräddarsyr vi våra tjänster utifrån överenskommelser med vår kunder, för att anpassa tjänsterna efter behov och önskemål.

Läs mer »

BYGGSTÄDNING

Byggstädning är något av vår specialité. Vi har återkommande kunder som uppskattar en pålitlig och bra städleverantör. Vi utför uppdrag där vi gör slutstädning och underhållsstädning. Oftast handlar det om nybyggen, renoverade objekt och städning efter stambyten i Malmö med omnejd.

Läs mer »

TRAPPSTÄDNING

Trapphus och främst trapphusgolv utsätts för mycket slitage, speciellt under vinterhalvåret p.g.a. allt slask och grus. Bra trappstädning med rätt kompetens och underhåll minskar slitage av trapphusgolven och höjer deras hållbarhet. Välbefinnandet och trivseln i fastigheten påverkas också positivt. Låt oss ta hand om er trappstädning. Vi erbjuder trappstäd i Malmö med omnejd.

Läs mer »

Låt oss hjälpa dig också

KONTAKTA OSS

8 + 8 =

Besöksadress: Grimsbygatan 14, 211 20 Malmö

KIA Kvalitetsstäd AB

Share This